“I would highly appreciate very much if you would at least acknowledge any materials used or at least ask for a permission first. All materials, unless specified, are the personal property of the blog owner. Thank you very much!”


Friday, December 19, 2008

FPJ TRIVIA CONTEST WINNERS

This concludes our FPJ Trivia Contest. Thank you to all who participated and hope to see you next time. The first five winners who gave the correct answers are: James de la Rosa, Howell Laguerta, a certain "Totoy Bato," Sani de la Rosa and Roland Tanael. Congratulations! You can claim your prize at Mary Santos Artcade #48 West Avenue, Quezon City. Bring valid IDs.


Here are the ten questions and its corresponding answers:
1. Who was FPJ’s leading lady in his first movie? Ans. Rosita Noble
2. What was the movie where the young FPJ did a stunt double for Lilia Dizon? Ans. Simaron
3. What was the title of the movie where FPJ played villain to lead star Zaldy Zshornack? Ans. Kamay ni Cain
4. What was title of FPJ Productions’ maiden movie? Ans. Batang Maynila
5. Besides FPJ Productions, FPJ put up JAFERE and D’lanor Productions. What do JAFERE and D’lanor stand for? Ans. JAFERE- Six Poe children--Jenny, Andy, Frederick, Elizabeth, Ronald and Evangeline; D’lanor- Ronald spells backward
6. What was FPJ’s role in the movie Ang Daigdig Ko’y Ikaw? Ans. Truck driver
7. Who were the two comedians serving as FPJ’s aides or “alalays” in the 60s? Ans. Pablo Virtuoso and Dencio Padilla
8. What was the title of the only movie of FPJ with Direk Lino Brocka as his director? Ans. Santiago
9. What was the title of Gerry de Leon’s unfinished movie under FPJ Productions? Ans. Juan de la Cruz
10. What was title of the movie where FPJ uttered this famous line--- “Kayong…mga taong batis, ang ilog at dagat…Ako…ay isda! Papaano ako mabubuhay kung wala kayo!” Ans. Asedillo

1 comment:

enjoy-rs said...

1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Air Jordan we provide in 24 hours.
2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered Nike Air Jordan shoes are delivered to you in good shape as fast as possible.
3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Air Jordan shoesranging from 1 to 23 according to what you request.
4、We have the first-rate after-sale service , in case that the Jordan Shoes products that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week,Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows
Our Jordan Shoes:
Jordan 13
Jordan 14
Jordan 15
Jordan 16
Jordan 17
Jordan 18
Air Jordan 13
Air Jordan 14
Air Jordan 15
Air Jordan 16
Air Jordan 17
Air Jordan 18